1 mei 2017

FIETSEN & VOEDING

Steeds meer mensen raken bewust van het feit dat hun levensstijl een boost kan gebruiken.

Meer sporten is dan ook vaak een logische stap, super natuurlijk!
 Maar wat eet eigenlijk de gemiddelde fietser? Sportvoeding is als je goed gaat kijken allemaal met elkaar te vergelijken. De ene verpakking schreeuwt nog meer dan de andere, maar de basis is het zelfde: veel geraffineerde suikers, kleur- geur- en smaakstoffen. Wat kan je verwachten van zulke voeding? Een hoge bloedsuikerspiegel, dit voelt even goed, maar deze spiegel keldert razendsnel en roept dan ook binnen no time om meer suikers. U bent als sporter dan gedoemd tot het blijven nuttigen van deze producten. Slim van de fabrikant, maar uitermate slecht voor uw gezondheid! Zo spelen met uw bloedsuikerspiegel werkt onder andere suikerziekte gigantisch in de hand en wie zit daar nou op te wachten?

Jarenlang zijn wij van Velo51 al op zoek naar de ultieme sportvoeding, maar hebben deze niet kunnen vinden. Wat zien wij dan als de ultieme voeding zult u zich afvragen? Wij zijn van mening dat het lichaam voeding dient binnen te krijgen die het nodig heeft en snapt. U gooit immers ook geen diesel in uw benzineauto toch? In samenwerking met natuurvoedingsspecialist Christel Peters van Eten op Gevoel hebben wij dan ook sportvoeding ontwikkeld die geen schadelijke stoffen bevat, bijzonder goed smaakt, praktisch is voor tijdens het sporten en ingrediënten bevat die het lichaam direct begrijpt en zal omzetten in energie. Het type inspanning die u levert, kort en intensief of juist lang en rustig bepaalt wat de beste samenstelling is voor uw sportvoeding. Deze voeding ( denk aan repen, energy snacks, brownies ) zijn te verkrijgen in de winkel en op bestelling leverbaar.

raw-energy-foto-tekst  energierepen-foto-tekst

Tevens is natuurvoedingsadviseur Christel Peters om de week op woensdag aanwezig van 15.00 tot 17.00 om vrijblijvend kennis te maken en om info in te winnen over voeding en haar werkwijze uiteen te zetten.

Het omgooien van het voedingspatroon kan een ware life changer zijn voor zowel mensen die beginnen met sporten als voor gevorderde sporters die nog een paar extra procent willen verbeteren!

Meer info kunt u opvragen via:

info@velo51.nl

Of belt u met Eten op gevoel: 06-12921501

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Eerste training

28 januari 201628 januari 2016

Kleding

 • Shirt korte mouw Aero, of De Luxe
 • Fietsbroek Toptec ( de topbroek van Lawi )
 • Shirt lange mouw
 • Set hoge sokken Zorbig flour roze
 • Overige kleding tegen kostprijs, dit geldt ook voor kapot gevallen kleding
 • Pasavond 14 februari

Trainingsweekend

 • Weekend 11, 12 en 13 maart
 • Locatie Eiffel of Ardennen
 • Maaltijden: vrijdag 1x bij aankomst, zaterdag 3x en zondag 2x
 • Geen eigen bijdrage
 • Brandstof voor eigen rekening

Team opgericht!

28 januari 2016
Team opgericht!